Logo mobil

Kort om Persdotter - utveckling är min drivkraft!

Lisa Persdotter, projektledare för utbildningen "Vägen till marknaden", LRF och LRF Konsult. Lisa Persdotter, projektledare för utbildningen "Vägen till marknaden", LRF och LRF Konsult.

Min styrka är min breda kompetens inom marknadsutveckling. Jag har arbetat med försäljning av produkter och tjänster, strategisk marknadsföring, företagsprofilering, utvecklat utbildningar och rest Sverige runt med utbildnings-konceptet "Vägen till marknaden". Att få andra människor att växa har alltid givit mig tillfredställelse. Under min anställning på LRF Konsult blev det tydligt för mig att jag ville dela med mig av mina kunskaper och erfarenheter inom försäljning, marknadsföring och värdskap.

I samverkan med LRF, Almi Gotland, Livstek, Kilsbergens konferens & Lodge var jag projektledare för att ta fram två utbildningspaket - "Vägen till marknaden". Utbildningarna har två inriktining - marknadsutveckling för livsmedelsproduktion samt landsbygdsturism.

Under åren 2011 - 2013 arbetade jag på Reklamshopen som är ett profilföretag i Falkenberg. Jag fick fördjupade kunskaper om skyltning, framtagning av printmaterial, profilkläder, giwe awys med mera. Här arbetade jag även med konsultuppdrag inom vårdsektorn, åkeri, hotell & konferens och projektledning av event med mera.  

Kunduppdrag har varit inom följande branscher: turistföretag, destinationsutveckling, vårdföretag, livsmedelsproduktion, åkeri, tjänsteföretag, hästföretag med flera.

                 Hästar är min passion!

Lisa Persdotter på kurs i ledarskap, först måste jag kunna leda sig själv innan jag kan leda någon annan. Lisa Persdotter på kurs i ledarskap, först måste jag kunna leda sig själv innan jag kan leda någon annan.

Hästar har alltid betytt mycket och har varit min stora passion i livet. Jag har tävlat nationellt i hoppning, dressyr och fälttävlan. Är utbildad dressyrdomare och C-tränare i dressyr men har nu lagt hästverksamheten åt sidan.

Däremot har jag med mig erfarenheterna och kunskapen från föreningslivet, som tränare, ridinstruktör, tävlingsryttare och stallkompis. Mitt intresse för utveckling och kommunikation kommer från hästarna. 

Naturligtvis har jag nya intressen, vandringar, konst och foto fyller min fritid. Under varumärket Colorjoy skapar jag abstralta oljemålningar, grafiska mönster samt fotograferar. Unikt är designade entrémattor som kan maskintvättas i 60 grader. För mer info gå in på www.colorjoy.se

  Affärsidé

PERSDOTTER MARKNADSUTVECKLING hjälper företag och organisationer med marknadsföring, försäljning och värdskap. Detta genom utbildningar, föreläsningar och konsultuppdrag i 
syfte att öka kundernas marknadskompetens, lönsamhet och konkurrentkraft.

      mission
     & vision

Att hjälpa företag och organisationer att 
effektivt investera sina marknadsförings-resurser och få ut bästa möjliga resultat.   

 Värdegrund

KUNDUTVECKLING - fokus är att utveckla våra kunder i en nära relation, glädje och prestigelös samverkan.

KVALITET - tjänster och uppdrag håller hög kvalitet och genomförs enligt överenskomna avtal.

LOJALITET - kunderna har vår lojalitet samt tystnadsplikt och vi har dialog om risk föreligger att konkurrenter vill anlita oss.

LÅNGSIKTIGHET - som kund ska vi sätta oss in i era utmaningar, lyssna aktivt och focusera på era behov. Vår målsättning är att skapa ett långsiktigt värde och samarbete för bästa möjliga resultat.  

Hört från kund

Mycket bra kurs! Har gett många nya kunskaper och insikter om företagande. Tack för en trevlig tid/Sofie

Har bara gott att säga, har fått så många AHA-upplevelser/Frida