Logo mobil

Konsult och utbildare inom försäljning 

100% av företagets omsättning är försäljning. Att utveckla sig inom försäljtningsteknik, kundsegment, prissättning, målstyrning och säljträna ger effekt, därmed förbättrat resultat. 

Jag hjälper och utvecklar människor att göra sitt bästa i kundmötet. Du som säljare ska ha en vinnande inledning, genomtänkta frågor, dina argument ska vara glasklara, ditt värdeerbjudande (kundnytta) ska vara tydligt. För att få effektivitet använder jag en väl beprövad struktur, jag gör försäljningsarbetet enkelt och överskådligt. 

Allt hänger ihop! Då försäljning är en del av marknadsinvestringen bör försäljning, marknadsföring och kundbemötande synkroniseras för att bygga er varumärkesposition. 

                                      Konsultuppdrag


Individuell säljträning - ta fram er försäljningsstrategi med genomarbetade förberedelser, genomförande av kundmötet och uppföljning. Utveckla försäljningen att affärssystemet och logistiken fungerar. Som säljare ska du göra ett utmärkt intryck på din kund. Du ska ha förberett affärsretoriken, använda proffsiga presentationer som förstärker säljaren, företaget, ert varumärke och produkten. Vi gör affärer med människor vi tycker om och litar på.
 

Argumentation och invändningar -  för att vässa argumenten gör vi en EFI-analys som genomlyser era produkters kundnytta och som blir användbara argument. Invändningar är en del i försäljningen och är inte ett nej, det är en möjlighet.
 

Försäljning och planering inför mässdeltagande - att medverka på mässor är en stor investering och ska räknas hem i marknadsandelar, image och försäljningsvolymer. Förberedelser, mål, genomförande samt uppföljningen är helt avgörande för framgången. Det är fantastiskt kul att vara med i det vinnande laget och jag hjälper er gärna dit. Gå in och se utbildningspaketet under Föreläsningar & utbildningar och menyn försäljning. 
 

föreläsningar & utbildningar


Kort sagt är framgång i affärer konsten att fylla vågskålen så tung att varan, tjänsten, kundnyttan och upplevelsen väger tyngre än priset. I mina föreläsningar och utbildningar utgår jag från gruppens kompetens och önskemål.

Det kan vara allt från försäljningsteknik, säljande beteende, strukturerna i säljcykeln, behovsanalys, EFI-analys för effektiv argumentation, invändningshandtering och avslut. Det kan även vara utveckling av kroppspråket - klädsel, attityder, tonläge och hållning. Gå in och se mer under Föreläsningar & utbildningar och menyn försäjning. 

Vi utgår naturligtvis från era specifika behov så ring så berättar jag mer. Vi kan hålla längre utbildningar men även för enstaka tillfällen på kick-off, kundevent, inspirationsträffar med mera.

 

                                       projektledning


Behöver du mer driv och utveckling i försäljningen kan jag hjälpa er att organisera upp era interna resurser och hjälpa säljarna att driva processer hos kunderna. Det kan även innefatta att hjälpa säljarna att organisera bättre för att boka in besök, skicka offerter, feedback och följa upp. För att långsiktigt orka leverera på hög nivå behövs det utveckling, inspiration, feedback, bollplank och få bekräftelse på sina resultat. 

                citat

Alla i ett företag är inte säljare men alla säljer.

Källa: Okänd