Logo mobil

Föreläsningar & utbildningar inom marknadsföring, varumärke, försäljning och värdskap 

I menyn finns förslag på paketerade föreläsningar och utbildningar. Se dem som ett underlag för dialog då varje föreläsning och utbildning skräddarsys. 

Lisa Persdotters "verktygslåda" innehåller strukturer, kunskap, erfarenheter, kreativa idéer, case, tips och mycket mer för er marknadsutveckling. Även en del kul episoder och "tabbar" bjuds det på. Uppdragen varierar från återkommande tillfällen eller en dag/halvdag, ibland bara en inspirerande kortis på någon timme. 

Frågan är vad du har för behov, mål och syfte? I mina föreläsningar och utbildningar utgår jag från gruppens kompetens och önskemål. 

En specialitet är föreläsningar om företagets hela marknadsutveckling som innefattar marknadsföring, försäljning och bemötande. Allt hänger ihop och om företagen blir 1% bättre inom 100 möjliga områden då blir det en fantastisk utväxling. 

PS! Det är dyrt att leta nya kunder, mitt tips är att vårda och utveckla dina befintliga kunder och kontakter och få dem till ambassadöret - dina nöjda kunders ord är guld värda.